Eye Square Media

Uw gasten of klanten zijn geneigd de App al te downloaden voordat ze wat kopen, zodat ze hun éérste punten al kunnen ontvangen bij de eerste aankoop.

DIGITALE KLANTEN-KAART

Met uw Digitale Klanten-Kaart is het gemakkelijk om punten te sparen en in te wisselen. 

Na bijvoorbeeld een aankoop opent uw klant uw App en met één druk op de Digitale Klanten-Kaart komt u bij de unieke code van uw klant. U kunt deze gemakkelijk scannen vanuit uw App met een smartdevice en zo de punten toewijzen. 

De punten worden automatisch toegeschreven bij de klant na bevestiging. 

Uw klant kan hier ook de acties bekijken en de gespaarde punten inleveren tegen korting of bijvoorbeeld een heerlijk kopje koffie.

U scant net zo gemakkelijk de unieke code van uw klant om de actie te bevestigen waarna de punten automatisch worden afgeschreven.

Punten sparen met een smartphone wordt nu wel heel gemakkelijk zo!

Meer controle

Grote bedrijven hebben bijna allemaal al een App en nu kunt u de inhaalslag maken om de concurrenten voor te blijven! 

Met de juiste App kunt u meer controle over uw bedrijf creëren, meer klanten aantrekken (zelfs wanneer het rustig is) of meer laten besteden door uw huidige klanten met leuke acties en/of aanbiedingen.

De Digitale Klantenkaart, Digitale Coupons en Onbeperkte Pushberichten zijn de 3 krachtigste Tools om direct uw omzet te verhogen! Uiteraard zijn er nog vele andere modules om uit te kiezen, zodat u uw eigen app kunt samenstellen.

U kunt gemakkelijk inloggen op uw eigen App om deze gemakkelijk te bedienen in uw App Management Systeem. 

Info: Een App is een programma dat men kan installeren op een Smartphone, Tablet of Computer. 

Door middel van een App kan men de functies van deze apparaten uitbreiden. 

Zo kan men bijvoorbeeld een App installeren waarmee men als klant o.a. punten kunt sparen of coupons mee kunt inleveren.

ONBEPERKTE PUSHBERICHTEN

Een Pushbericht is een melding die direct wordt getoond op een Smartphone of Tablet van de klant, meestal vanuit een Mobiele App.
Pushberichten bieden een directe wijze van communicatie.
Dankzij Pushberichten kunnen App-eigenaren een notificatie tonen aan de gebruiker, ook op een moment dat de App niet in gebruik is.
Pushberichten worden onder meer gebruikt om melding te maken van nieuwe dingen zoals bijvoorbeeld nieuwe producten, aanbiedingen en/of acties van bijvoorbeeld een digitale klantenkaart en/of digitale coupons.
Pushberichten zijn snel en effectief! Zeker in een tijd waarin consumenten beladen worden met zakelijke mailtjes die tegenwoordig bijna niet meer gelezen worden.
Bij Eye Square Media kunt u standaard Onbeperkt Pushberichten sturen naar iedere gebruiker zonder extra kosten!
U kunt ze naar iedereen tegelijk versturen, naar aangemaakte groepen of zelfs per persoon.

Tip: Stuur niet te veel Pushberichten op een dag. Een overvloed aan notificaties kan namelijk als hinderlijk wordt ervaren

Verhoog de urgentie van uw winkelbezoek!

Met de Digitale Klantenkaart komen uw gasten of klanten eerder terug als ze punten hebben en besteden meer om punten te krijgen. 

Met de Digitale Klantenkaart krijgt u ook nog een actie/aanbieding pagina. Hier kan uw klant de acties en aanbiedingen zien van de Klantenkaart die u makkelijk zelf kunt beheren.

U kunt gemakkelijk een titel, omschrijving en foto toevoegen evenals de waarde, aantal inlossingen en de geldigheid bepalen. Dit staat zelfs los nog van uw Digitale Coupons en uw Onbeperkte Pushberichten die uw acties kunnen triggeren en ondersteunen.

Onderzoek laat zelfs zien dat een Klantenkaart tot wel 10% extra inkomsten oplevert!

Door de acties van uw Digitale Klantenkaart beperkt te laten gelden kunt u de urgentie van uw winkelbezoek gemakkelijk verhogen. De actie kunt u dan direct met een Pushbericht naar al uw klanten sturen. Zij krijgen dan direct de melding op hun telefoon te zien.

Verander uw klanten in vaste klanten!

Tip: Om de drempel te verlagen kunt u zelfs een aantal (Spaar)Punten cadeau geven bij de eerste aanmelding van uw klant op uw Digitale Klantenkaart.

TRANSLATE